Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Το καλοκαίρι έφυγε, το τρένο... έρχεται


Το καλοκαίρι και η επίπλαστη ευδαιμονία του έφυγε. Ακολουθεί ο χειμώνας και μία πρωτοφανής κλιμάκωση που μας θέλει στην απόλυτη ένδεια, στο τελευταίο σκαλοπάτι πριν την αποκτήνωση. Το σύστημα βρυχάται και ετοιμάζει τους παράπλευρους παρακρατικούς του μηχανισμούς.

Η νέα χρονιά θα δείξει το πραγματικό πρόσωπο των κτηνανθρώπων που ανέλαβαν την ολοκληρωτική ισοπέδωση της χώρας και την παράδοσή μας στις ορέξεις - διαθέσεις μηχανισμών και συμφερόντων που κινούνται ενάντια σε κάθε λογική, ηθική και που κατά σύστημα παραβιάζουν διεθνείς κανόνες, συνθήκες και δίκαιο.

Το πείραμα που άρχισε σε αυτή την μικρή χώρα θα τελειώσει με θόρυβο και με παραδειγματικό τρόπο για όποιον τολμήσει να σταθεί ενάντια στους σχεδιασμούς των πραγματικών "αφεντικών".

Είτε θέλουμε να το καταλάβουμε, είτε όχι, είμαστε οι πρώτοι και οι κατ' εξοχήν υπεύθυνοι για τα όσα θα μετακυληθούν από την Ελλάδα σε ολόκληρο τον πλανήτη. Είτε εδώ θα αρχίσει η Νέα Εποχή είτε εδώ θα τερματιστεί η απόπειρα υλοποίησής της. Ο "τυχαίος παράγοντας" υφίσταται, όμως οι πιονιέροι των διεθνών κορακιών σύντομα θα βγάλουν νέα όπλα κατά των πολιτών της Ελλάδας.

Για όσους ελπίζουν πως το φως στο βάθος του τούνελ είναι η έξοδος, λυπάμαι πολύ αλλά θέλω να τους ενημερώσω πως είναι το τρένο που έρχεται ταχύτατα για να μας κομματιάσει. Είτε πηδάμε στην άκρη με κίνδυνο να τραυματιστουμε αλλά να παραμείνουμε ζωντανοί είτε μένουμε ακίνητοι για να αντιμετωπίσουμε τον όλεθρο που θα μας "τελειώσει" οριστικά. 
Το σχέδιο είναι δικό τους. Η απόφαση για το τι θα συμβεί είναι δική μας και όχι δική τους...

Οι ίδιοι γνωρίζουν την σπουδαιότητα της επιβολής του στην χώρα αυτή και καταβάλουν κάθε προσπάθεια να μην αντιληφθούν οι Έλληνες πως εκείνοι που τους κήρυξαν τον πόλεμο δεν είναι ανίκητοι. Η ήττα τους κρέμεται από μία και μόνη λέξη: Ενότητα.
Αν ομονοήσουμε, αν σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλο και αποφασισμένοι σταθούμε ενωμένοι απέναντί τους, δεν έχουν καμία ελπίδα να νικήσουν αυτόν τον τόσο παράξενο λαό.
Το μοναδικό ζητούμενο είναι πότε εμείς οι Έλληνες θα καταλάβουμε τη δύναμή μας και πότε θα πάρουμε την απόφαση να τελειώνουμε με όλους εκείνους που μας θέλουν δούλους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου