Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΕΘΝΙΚΗ ΛΗΘΗ !!! (Ξέχασα, ξέχασες, ξέχασε…ΧΑΣΑΜΕ)

Το μοναδικό φάρμακο στην Ελλάδα που δεν ανεβαίνει η τιμή του αλλά η αξία του μένει σταθερή και δεν θα γίνει ποτέ γενόσημο είναι η λήθη. Το χάπι αυτό το παίρνουν οι Έλληνες καθημερινώς εδώ και δεκαετίες την στιγμή που η συνείδησή τους ξυπνά και πρέπει να την βάλουν, για την επιβίωσή (βόλεψή) τους, και πάλι σε ύπνωση.
Για το χάπι αυτό δεν έγινε και ούτε θα γίνει ποτέ καμία συζήτηση στο ελληνικό κυνοβούλιο διότι όλων των αποχρώσεων εκπρόσωποι των ψηφοφόρων έχουν στην τσέπη του παντελονιού τους καρτέλες ολόκληρες χαπιών να τις μοιράσουν όταν η δύσκολη ώρα της συνείδησης φθάσει.

by…lazarou yiannis

Ιστορικά όταν τα πράγματα έφθαναν πολιτικά στο σημείο ανατροπής οι ίδιοι που ήθελαν και μπορεί να συμμετείχαν με την λαϊκή τους δύναμη στην ανατροπή αυτή, ξαφνικά φρέναραν με 300 χιλιόμετρα την ώρα. Πόσες εκατομμύρια φορές όλοι αυτοί που χτυπιούνται για την κατάντια της χώρας έχουν χτυπήσει πόρτες βουλευτάκων και συνδικαλιστάκων για να σώσουν τον κώλο τους; 

Ξέχασε ξαφνικά ο ψηφοφόρος με τους 4 μισθούς δημοσίου στην οικογένειά του πόσα κιλά συνείδησης πούλησε για να είναι ο μάγκας της γειτονιάς; Ξέχασε ο αγρότης που στην εντολή του κομματόσκυλου αγροτοπατέρα να βάζει πέτρες κάτω από τα πορτοκάλια στο ζύγι για μια επιπλέον επιδότηση από την ΕΕ έκανε τουμπεκί ψιλοκομμένο; Ξέχασε η μαμά και ο μπαμπάς της καλλίγραμμης 15χρονης την αγωνία τους να γίνει εξώφυλλο του Nitro και του Κλικ και σήμερα χαίρονται με την σύλληψη Κωστόπουλου; Ξέχασε ο επιχειρηματίας που με τον κομματικό λογιστάκο “έψηναν” υπερτιμολογημένες δαπάνες για να εισπράττουν δάνεια και επιδοτήσεις της ΕΕ που έφθαναν σε αστρονομικά ποσά και τώρα χαίρονται με την σύλληψη του Γαβαλά; 

Ξέχασε ο αγανακτισμένος πολίτης που ούρλιαζε δικαίως στο Σύνταγμα τα μαγειρεία της “Κάτω Πλατείας” που διοργάνωνε ο Σύριζα παίρνοντας επάξια τον ρόλο της ασπίδας των Μνημονίων; Ξέχασε ο “κουμουνιστής” την στιγμή που εκατομμύρια λαού ήθελε την λαϊκή εξέγερση, η Παπαρήγα βγήκε να προτάξει τα στήθια της υπερασπιζόμενη το Κτίριο της Βουλής δίνοντας εντολές στους αστυνομικούς για το πως θα παιχτεί το παιχνίδι “κουκουλοφόρων” και ΠΑΜιτών προδίδοντας ιδεολογία και λαό; 

Ξέχασες, ρε Ελληνάρα, την επωδό σου : “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ, ρε;!” Πόσα κιλά χαπιών λήθης καταναλώνεις και δεν μάς δείχνεις ποιος είσαι τελικά, ρε! 

Ξέχασα, ξέχασες, ξέχασε. Ξεχνώ, ξεχνάς, ξεχνά. 

Θα ξεχάσεις σύντομα, διότι πάσχεις από Εθνική Αμνησία, και την χθεσινή ολομέλεια της Κυνοβουλευτικής Αρμάδας διότι το παιδί του Νδκράτη, Πασόκου, ΔΗΜΑΡιώτη, Χρυσαυγίτη, Συριζαίου, ΑΝΕΛίτη, ΚΚΕδίτη και των “ελεύθερων” από ταμπέλα αλλά όχι από κόμμα βουλευτών, δεν κρυώνει. Επίσης οι ίδιοι και οι χαπακωμένοι ψηφοκουβαλητές τους είναι Αθάνατοι έχουν ανοσία σε όλες τις ασθένειες, τουτέστιν δεν θα χρειαστούν ποτέ φάρμακο. 
Οι συγκεκριμένοι όπως και οι προκάτοχοί τους είναι οι μοναδικοί στην Ελλάδα που δεν παίρνουν το χάπι της λήθης. Αυτοί ποτέ δεν ξέχασαν και δεν ξεχνούν πόσο αφερέγγυος ψηφοκουβαλητής λαός είναι ο ελληνικός. Ξέρουν ότι την ώρα που αντιδράς, φωνάζεις, κρυώνεις, πεθαίνεις και με ένα χάπι που σε κάνει να βάζεις την συνείδηση στην κωλότσεπη γίνεσαι αρνάκι. Σου το προσφέρουν ανέξοδα χωρίς την έγκριση των χορηγών φαρμακοβιομηχάνων τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου