Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Καταλήψεις δημαρχείων για να αποτραπεί η αξιολόγηση

 http://www.localit.gr/wp-content/uploads/2013/07/poeota1.jpg
Σε δυναμικές κινητοποιήσεις προχωρεί η ΠΟΕ-ΟΤΑ η οποία διαμαρτύρεται για τον τρόπο εφαρμογής του νέου θεσμικού πλαισίου το οποίο προβλέπει ποσόστωση στην αξιολόγηση των δημοτικών υπαλλήλων.
Την ερχόμενη Δευτέρα καλεί τα μέλη της να προχωρήσουν σε καταλήψεις δημαρχείων ενώ την Παρασκευή 24 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εσωτερικών.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί τους Συλλόγους-Μέλη της καθώς και όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση «σε θέση… μάχης» προκειμένου να  αποτρέψουν κάθε τρόπο την εφαρμογή των διατάξεων του Ν.4250/2014. Στο πλαίσιο αυτό, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας αποφάσισε τις πιο κάτω αγωνιστικές δράσεις:
  1. Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 παράσταση διαμαρτυρίας των Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων-Μελών της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στην Περιφέρεια Αττικής, στις 11.00 το πρωί, έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών (Σταδίου 27-Αθήνα) και αμέσως μετά στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης (Βασ. Σοφίας 15-Αθήνα).
  2. Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 προχωράμε με ευθύνη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας σε ΚΑΤΑΛΗΨΗ όλων των ΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ της χώρας ώστε να μην εκδοθεί καμία απόφαση για τον επιμερισμό των ποσοστών.
  3. Να ζητήσει ΑΜΕΣΑ από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. να προχωρήσει σε προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την αντισυνταγματικότητα των διατάξεων του Ν.4250/2014. Σε διαφορετική περίπτωση η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. σε συνεργασία με άλλες Ομοσπονδίες θα καταθέσουν από κοινού την προσφυγή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση 
http://www.localit.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου