Υπάρχουν κορίτσια για παράδειγμα που δεν νοιάζονται μόνο για party και διασκέδαση, 12ποντες γόβες και μόδα. Καλά, δεν είναι κακό να νοιάζονται και για αυτά, αλλά το θέμα είναι πως ενδιαφέρει και η πολιτική. Για αυτό και κατεβαίνουν υποψήφιες.


Η Αντωνία Λυκούδη για παράδειγμα, υπάλληλος σε κομμωτήριο των Σερρών, ζητά την ψήφο των συμπολιτών της. Ένα απλό, καθημερινό κορίτσι της διπλανής πόρτας, άφθαρτο, που αφουγκράζεται τα προβλήματα των συνδημοτών της, αφού τα ζει και η ίδια.



Σε πιο θερμά κλίματα, όπως αυτό της Μυκόνου, είναι η Κατερίνα Μονογυιού, που διεκδικεί την ψήφο των κατοίκων του «νησιού των ανέμων». Αυτή είναι η δεύτερη εκλογική δοκιμασία για την εκπάγλου νεαρά, αφού ήταν υποψήφια και στις εθνικές εκλογές με το κόμμα της ΝΔ, στην περιφέρεια των Κυκλάδων.



Και το ταξίδι συνεχίζει, με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, που έχει αναδείξει ήδη δύο… διαμάντια. Έτσι, μετά της Εύα Καϊλή και Έλενα Ράπτη, σειρά παίρνουν άλλη μία, η Μαρία Βέννη. Μετά τις σπουδές της στη νοσηλευτική, η νεαρή καστανή πέρασε από πασαρέλες και φωτογραφικά studio ως μοντέλο και αποφάσισε πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να κατέβει στον πολιτικό στίβο!
Πηγή: provocateur.gr