Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Βύρωνας: Τρομερό ατύχημα εργαζόμενης στην καθαριότητα

 Βύρωνας: Τρομερό ατύχημα εργαζόμενης στην καθαριότητα
Κατά την διάρκεια της αποκομιδής των απορριμάτων εργάτρια στον τομέα καθαριότητας έχασε το δάκτυλό της στην προσπάθεια να ξεμπλοκάρει κάδο αποκομιδής σκουπιδιών που είχε μπλοκάρει στον μηχανισμό ανύψωσης του απορριματοφόρου.
Σύμφωνα με το vimaonline.gr, αμέσως μετά τον τραυματισμό μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο συναδέλφων της στο στο νοσοκομείο Γεννηματά όπου στο χειρουργείο έγινε η αναγκαία επέμβαση και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι της.
Στο πλευρό της 41 χρονης υπαλλήλου αμέσως έσπευσε ο δήμαρχος Βύρωνα κ. Κατωπόδης όπους εξέφρασε την αμέριση συμπαράσταση από πλευράς του δήμου.
Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε και ο σύλλογος εργαζομένων του δήμου όπου μεταξύ των άλλων αναφέρει τα εξής: "Είναι ανάγκη να επισημάνουμε τους κινδύνους που εγκυμονούν καθημερινά σε αυτή τη δύσκολη εργασία - του εργάτη καθαριότητας - και την ανάγκη να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής της δημοτικής αρχής η προστασία της υγείας των εργαζομένων παρέχοντας επαρκή μέσα ατομικής προστασίας και διασφαλίζοντας την ασφαλή κίνηση των απορριμματοφόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου