Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ :Αντίθετο με την αλλαγή ωραρίου αποκομιδής απορριμμάτων το Σωματείο Εργαζομένων στην Καθαριότητα



Ανακοίνωση του Σωματείου
Το Σωματείο Εργαζομένων καθαριότητας Δήμου Ηρακλείου Αττικής με ανακοίνωση του δηλώνει την αντίθεση του στην πρόθεση της Δημοτικής Αρχής για αλλαγή του ωραρίου αποκομιδής απορριμμάτων.
Αναλυτικά,η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι, η Δημοτική Αρχή του Ηρακλείου Αττικής έχει αποφασίσει, να αλλάξει τα ωράρια αποκομιδής απορριμάτων στους περισσότερους τομείς από την 21 Νοεμβρίου.
Ως εργαζόμενοι και ως συνδικαλιστικό όργανο θέλουμε να εκφράσουμε την αντίθεσή μας σε αυτή την απόφαση διότι θα δημιουργήσει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ σε όλους τους δρόμους της πόλης μας.
Επίσης θα υπάρξει μείζον πρόβλημα στην λειτουργία της Υπηρεσίας στην αποκομιδή.
Η παρούσα Διοίκηση έχει δηλώσει και είναι πολύ αυστηρή στην εφαρμογή να γίνεται καθημερινά πλήρη αποκομιδή των κάδων ακόμη και αν υπάρχει μόνο μία σακούλα εντός του κάδου.
Υπάρχει σε ισχύ απόφαση από την Αποκεντρωμένη Περιφέρεια για 24ωρη λειτουργία της Υπηρεσίας Καθαριότητας.
Εμείς από την μεριά μας δηλώνουμε πως δεν μπορούμε να αρνηθούμε την απόφαση της Πολιτικής Ηγεσίας ούτε υπάρχει κάποιο νομικό κώλυμα ούτε παραβιάζει κάποιον νόμο.
Την ταλαιπωρία που θα δημιουργήσει η απόφαση αυτή στους δρόμους τις πρωινές ώρες στο σύνολο των δημοτών, των κατοίκων και των διερχομένων δεν μπορεί να υπολογιστεί ή να το φανταστεί κάποιος που δεν έχει εργαστεί είτε ως οδηγός είτε ως συνοδός απορ/ρου.
Καλό είναι να ενημερωθούν για τις προθέσεις της Δημοτικής Αρχής και ο κόσμος διότι όταν εφαρμοστεί αρχής γενομένης την 21-11-2016 θα βιώσουν μία άνευ προηγουμένου ταλαιπωρία και δίχως να φταίνε οι δημοτικοί υπάλληλοι θα ακούσουν τα ....... της ζωής τους από τον κάθε οδηγό που θα παρακωληθεί η κυκλοφορία και δεν θα μπορεί να πάει στην δουλεία του , το παιδί στο σχολείο κ.ο.καθεξής.
Καταλήγοντας θα θέλαμε και από σας να παρέμβετε έτσι ώστε να υπάρξει μία λύση ή να γίνει διάλογος με τι σκεπτικό θέλουν οι Διοικούντες να αλλάξουν το ωράριο των τομέων αποκομιδής εκτός του Ανω Ψαλιδίου, μια περιοχή που δεν υπάρχει μεγάλη οδός και η κυκλοφορία των διερχομένων οχημάτων δεν θα επηρεαστεί όπως στο Κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου