Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΑΣ ΟΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ Ν. ΙΩΝΙΑΣ

 
Χαιρετίζουμε αγωνιστικά τις συναδέλφισσες και τους συνάδελφους που πήραν μαζικά μέρος στις εκλογές του σωματείου μας. Με όλες τις δυνάμεις που εσείς μας δώσατε θα αγωνιστούμε για να λειτουργήσει το σωματείο μας με συλλογικές, μαζικές διαδικασίες κόντρα στον εκφυλισμό και την υποταγή που καλλιεργείται συστηματικά από την κυβέρνηση, τη Δημοτική Αρχή και από τις δυνάμεις του εργοδοτικού συνδικαλισμού.
Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε τους συναδέλφους και συναδέλφισσες που έκαναν το βήμα και εμπιστεύτηκαν - στήριξαν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιό της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας, διαμορφώνοντας νέο συσχετισμό δυνάμεων, αναδείχνοντας τη ΔΑΣ πρώτη δύναμη στο σωματείο μας.
Στείλανε ξεκάθαρο μήνυμα αντίστασης στις πολιτικές των κομμάτων και των κυβερνήσεων που πίνουν νερό στο όνομα των συμφερόντων των εφοπλιστών, των βιομηχάνων, των τραπεζιτών, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των άλλων ιμπεριαλιστικών οργανισμών.
Ξεκάθαρο μήνυμα αντίστασης στις αντεργατικές πολιτικές της Δημοτικής Αρχής.
Τίποτα δε γίνεται αν μένεις θεατής, όλα ανατρέπονται άμα ξεσηκωθείς
Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι ανάγκη να δυναμώσει ένα κίνημα διεκδίκησης των απωλειών και ανατροπής των πολιτικών που μας οδήγησαν εδώ. Για ένα τέτοιο κίνημα θα αγωνιστούμε, με όλους τους εργαζόμενους ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας, μαζί με εκατοντάδες σωματεία και εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους, σε συμμαχία με τα λαϊκά στρώματα. Η απεργιακή συγκέντρωση της πρωτομαγιάς 10.00 το πρωί στο Σύνταγμα με τα ταξικά συνδικάτα και ομοσπονδίες θα είναι σταθμός στην ενιαία αγωνιστική δράση όλων των εργαζομένων. Σας καλούμε όλους. Προσυγκέντρωση του Συνδικάτου των ΟΤΑ στις 8.30 το πρωί στους στύλους του Ολυμπίου Διός.
Θεωρώντας ότι για την λειτουργία του σωματείου κάθε ψηφοδέλτιο πρέπει να αναλάβει το μέρος της ευθύνης που του αναλογεί με βάση τη δύναμη που του έδωσαν οι εργαζόμενοι προτείνουμε την συγκρότηση αντιπροσωπευτικού αναλογικού προεδρείου.

ΑΠΡΙΛΗΣ 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου