Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Μαρούσι: Παραχώρηση οδοφωτισμού σε ιδιώτη -Προσφυγή αντιπολίτευσης στην Αποκεντρωμένη

 
Κατατέθηκε ενώπιον του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ Λ. Μαγιάκη. Ηλ. Γιαννακάκο, Αικ. Ψάλτη, Π.Κούκουζα, Δ. Κουτσουβέλη προσφυγή κατά της 408/2017/ 19-9-2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά την υπόθεση της παραχώρησης του Δημοτικού Οδοφωτισμού σε ιδιωτική εταιρία.
Ως γνωστόν η παράταξη διαφώνησε με την παραχώρηση σε ιδιώτη του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού για 12 χρόνια. Με την απόφαση αυτή ο Δήμος θα έχει απώλεια εσόδων από τα ανταποδοτικά τέλη προς όφελος του ιδιώτη και θα υποβαθμίσει το δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα του.
«Σε μια εποχή που η εμπειρία της παραχώρησης των τομέων της ενέργειας, του νερού,  των απορριμμάτων, των συγκοινωνιών σε ιδιωτικές εταιρείες αποδεικνύεται μη λειτουργική και δαπανηρή και μεγάλοι Ευρωπαϊκοί Δήμοι (Παρίσι, Βερολίνο Βιέννη) άρχισαν να επαναδημοσιοποιούν τις υποδομές τους η Δημοτική Αρχή  εφαρμόζει τα αντίθετα, ακολουθώντας  τις δικές της ιδεοληψίες», αναφέρει η αντιπολιτευόμενη παράταξη σε ανακοίνωσή της.
πηγή http://www.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου