Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Συγκλονιστική μαρτυρία του υπάλληλου καθαριότητας που ακρωτηριάστηκε από «έκρηξη» σακούλας (βίντεο)

 
Τις τραγικές και συγκλονιστικές στιγμές που έζησε κατά τη διάρκεια της βάρδιας του όταν, αδειάζοντας τα σκουπίδια που είχαν φορτωθεί νωρίτερα από το Δικαστικό Μέγαρο Πατρών, μια σακούλα με κατασχεμένο οπλισμό «εξερράγη» στα χέρια του, περιγράφει στην κάμερα του tempo24, ο άτυχος δημοτικός υπάλληλος του Τομέα Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, Σπύρος Τσάκαλος.

«Έπιασα μια σακούλα από το φορτηγό να την πετάξω στην Ξερόλακκα και έσκασε στα χέρια μου. Πήγα να τη σηκώσω και εκεί έγινε η έκρηξη. Δυνατή έκρηξη στο αριστερό μου χέρι. Τόσο δυνατή που έφθασε το χέρι μου στο Θεό».
Με αυτά τα λόγια περιγράφει το περιστατικό, όσο θυμάται δηλαδή, γιατί κάποιες στιγμές δεν μπορεί να τις ανακαλέσει στη μνήμη του.
«Δε θυμάμαι και πολλά πράγματα. Θυμάμαι ότι έπιασα το χέρι μου, με έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και με έφεραν εδώ στο νοσοκομείο».

Να υπενθυμίσουμε πως για το πρωτοφανές περιστατικό διέταξε κατεπείγουσα έρευνα η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών. Όπως όλα δείχνουν, ανάμεσα στα σκουπίδια βρισκόταν μια μαύρη σακούλα απορριμμάτων που περιείχε κατασχεμένα όπλα, σφαίρες και ποσότητα εκρηκτικών.
η

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου