Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας ΚΑΙ για τους εργαζομένους Ιδιωτικού Δικαίου Δήμων


Μετά τη σημαντική επιτυχία τής διοίκησης τού εκ νέου Προέδρου τής Ε.Ε. τής Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., Νίκου Τράκα, και την υπογραφή Ειδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (Ε.Σ.Σ.Ε.) αορίστου χρόνου, που ρυθμίζει τους όρους και τις συνθήκες απασχόλησης των εργαζομένων με σχέση εργασίας Δημοσίου Δικαίου των Ο.Τ.Α. Πρώτου Βαθμού (Δήμοι) και των Ν.Π.Δ.Δ. αυτών, μετά από 8 ολόκληρα χρόνια, αντίστοιχη διεκδίκηση έχει ξεκινήσει και για τους εργαζομένους Ιδιωτικού Δικαίου.
Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, λέγοντας πως στις επόμενες ημέρες αναμένεται νέα συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής τής Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με την ηγεσία του Υπ. Εσωτερικών.
«…Μεταξύ άλλων, ένα από τα θέματα που θα συζητηθεί και χρήζει άμεσης λύσης, είναι η υπογραφή της νέας Σ.Σ.Ε. για το προσωπικό ιδιωτικού δικαίου Δήμων», τονίζει ο κ. Τράκας και προθέτει:
«Σας δώσαμε μία υπόσχεση και θα την τηρήσουμε στο ακέραιο!
Θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε πρόβλημα, μικρό ή μεγάλο και θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να το λύσουμε!!!».
Υπενθυμίζεται ότι, η πρώτη συνάντηση επί του ίδιου θέματος μεταξύ του Υπ. Εσωτερικών, κ. Πάνου Σκουρλέτη, και της Ε.Ε. της Ομοσπονδίας των Εργαζομένων στους Δήμους είχε πραγματοποιηθεί την 19η Απριλίου 2018.
πηγή https://www.epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου