Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Τραγωδία στο Κορωπί: Νεκρός δημοτικός υπάλληλος της αποκομιδής απορριμμάτων από επίθεση σφηκών την ώρα της δουλειάς!

 kanapes sfikes
 Θρήνος στο Κορωπί από τον θάνατο του δημοτικού υπαλλήλου της υπηρεσίας καθαριότητας, Θανάση Μπρατίκα, το μεσημέρι της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια της αποκομιδής ογκωδών αντικειμένων στο Κίτσι Κορωπίου.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες του notioanatolika.gr ο 56χρονος δημοτικός υπάλληλος, γύρω στις 3.30 μετά το μεσημέρι, την ώρα που προσπαθούσε να σηκώσει έναν καναπέ και άλλα μπάζα που κάποιοι ασυνείδητοι είχαν πετάξει σε σημείο, επί της οδού Ευριπίδου στο Κίτσι, δέχθηκε επίθεση σμήνους από σφήκες οι οποίες είχαν φτιάξει τη φωλιά τους κάτω από το έπιπλο!
Ο άτυχος δημοτικός υπάλληλος έχασε τις αισθήσεις του και συνάδελφός του τον μετέφερε σε παρακείμενο φαρμακείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Όμως, όπως όλα δείχνουν, ο 56χρονος δεν άντεξε και παρότι στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου, δυστυχώς κατέληξε!
Η είδηση έχει συγκλονίσει όχι μόνο τους συναδέλφους του αλλά το σύνολο των δημοτικών υπαλλήλων ενώ ολόκληρο το Κορωπί θρηνεί αφού ο Θανάσης Μπρατίκας θεωρούνταν από τους πλέον ευσυνείδητους εργαζόμενους και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους.
Το βράδυ της Δευτέρας, στη συνεδρίασή του, τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου Κρωπίας, συγκλονισμένα αποφάσισαν ως ελάχιστη συνεισφορά να αναλάβει ο δήμος τα έξοδα της κηδείας του εκλιπόντος η οποία αναμένεται να γίνει την Πέμπτη!
Το εργατικό δυστύχημα, όπως είναι φυσικό, έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία ενώ του όλου θέματος έχουν επιληφθεί οι αστυνομικές αρχές καθώς η σορός του άτυχου άνδρα έχει μεταφερθεί στην Αθήνα για νεκροψία νεκροτομή!
Η ασυνειδησία των... δημιουργών άτυπων χωματερών σε κάθε σημείο μιας πόλης έμελλε να προκαλέσει ένα θάνατο σε έναν εργαζόμενο και μάλιστα με τον πιο τραγικό και αναπάντεχο τρόπο!
πηγή http://www.notioanatolika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου