Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Ήρθε ο Γ.Τσούνης της ΠΟΕ-ΟΤΑ και πληρώθηκαν οι υπερωρίες στην καθαριότητα

 Δήμος Αλεξανδρούπολης: Ήρθε ο Γ.Τσούνης της ΠΟΕ-ΟΤΑ και πληρώθηκαν οι υπερωρίες στην καθαριότητα

Η παρουσία στην Αλεξανδρούπολη του Γιάννη Τσούνη, Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα τησ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α.  και οι διαμαρτυρίες του Συλλόγου των εργαζομένων του δήμου Αλεξανδρούπολης έφεραν αποτέλεσμα, αφού προχωράει η αποζημίωση Υπερωριακής Απασχόλησης των υπαλλήλων της Καθαριότητας για τον Αύγουστο 2018.

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Παντελίδης επικαλέστηκε ως δικαιολογίες ότι δήθεν με υπαιτιότητα των εργαζομένων δεν στάλθηκαν οι καταστάσεις για την πληρωμή στον δήμο. Τελικά η Οικονομική Υπηρεσία προχώρησε την διαδικασία για την πληρωμή της Αποζημίωσης Υπερωριακής Απασχόλησης Καθαριότητας Αυγούστου 2018 ποσού 13.465,96 ευρώ με απόφαση της την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου.
Έτσι μετά τις διαδικασίες για την πρόσληψη γιατρού εργασίας, ρυθμίστηκε και η καταβολή των υπερωριών για τον Αύγουστο στους εργαζόμενους της καθαριότητας. Μπορεί ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης να μίλησε για… αγενείς συνδικαλιστές της δεκαετίας του 1980, αφού φυσικά είχε φύγει για Αθήνα ο κ.Τσούνης και όχι μπροστά του, αλλά η εδώ παρουσία του έφερε αποτελέσματα για τους εργαζόμενους του δήμου Αλεξανδρούπολης.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ

ΠΛΗΡΩΜΗ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

πηγή https://www.evros-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου