Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

Πάτρα: Διασωληνώθηκε η δημοτική υπάλληλος καθαριότητας που τραυματίστηκε εν ώρα εργασίας

 

Εσωτερική αιμορραγία εμφάνισε χτες μετά το χειρουργείο που κράτησε για πάνω από 5 ώρες, η εργαζόμενη στην υπηρεσία καθαριότητας στην Πάτρα που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο κατά την ώρα της βάρδιας της, με αποτέλεσμα οι γιατροί να την διασωληνώσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από γιατρούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, απαιτούνται πολλές φιάλες αίμα και ήδη έχει ξεκινήσει η σχετική ενημέρωση μεταξύ των εργαζομένων του Δήμου Πατρέων.

Το επόμενο 48ωρο σύμφωνα με τους γιατρούς είναι κρίσιμο για το αν θα σωθεί το πόδι της καθώς υπάρχουν πολλές φλεγμονές που όμως αντιμετωπίζονται.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη εργαζόμενη μάζευε κάδους από τον δρόμο για να τοποθετηθούν σε φορτηγό της υπηρεσίας, όταν ένα διερχόμενο αυτοκίνητο την παρέσυρε με αποτέλεσμα να την τραυματίσει. Στο σημείο έφτασε αμέσως ασθενοφόρο, με το οποίο έγινε η διακομιδή της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.

Ο δήμαρχος Πατρέων αλλά και στελέχη της δημοτικής αρχής βρίσκονται από την πρώτη στιγμή δίπλα στο πλευρό της εργαζόμενης.

πηγή https://www.aftodioikisi.gr

Νέο εργατικό ατύχημα με δημοτική υπάλληλο καθαριότητας – Θα υποβληθεί σε χειρουργείο

 

Νέο εργατικό ατύχημα με θύμα δημοτική υπάλληλο καθαριότητας. Συγκεκριμένα στο νοσοκομείο με τραύματα στο πόδι και στον θώρακα νοσηλεύεται εργαζόμενη του τομέα καθαριότητας του δήμου Πατρέων, έπειτα από τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή Ροϊτικα.

Η άτυχη εργαζόμενη κατά τη διάρκεια της αποκομιδής των απορριμμάτων μάζευε κάδους από τον δρόμο για να τοποθετηθούν στο φορτηγό της υπηρεσίας. Ξαφνικά ένα διερχόμενο  βαν, έπεσε στο πίσω μέρος του απορριμματοφόρου, τραυματίζοντας την γυναίκα.

Στο σημείο έφτασε αμέσως ασθενοφόρο, με το οποίο έγινε η διακομιδή της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.

Η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ενώ, στο πλευρό της βρίσκεται και ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης.

πηγή  https://www.aftodioikisi.gr/

Τάσος Ισαάκ- Σολωμός Σολωμού: «Του αντρειωμένου ο θάνατος, θάνατος δε λογιέται…»