Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Συμβασιούχοι: Ποιοι πληρώνονται και ποιοι μένουν εκτός μισθοδοσίας (λίστα)

 
Καθώς η 10η Μαρτίου πλησιάζει, με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες κανονικά θα λάβουν τη μισθοδοσία τους, μιας και οι αρμόδιοι Επίτροποι έχουν υπογράψει τα  σχετικά εντάλματα πληρωμής, οι συμβασιούχοι:
-Στους δήμους της Αττικής, πλην των διμηνιτών στην Δυτική Αττική
-Στους δήμους της Ανατολικής Θεσσαλονίκης
-Στους δήμους των νομών Ηρακλείου, Χανίων και Ρεθύμνου
-Στους δήμους του νομού Μεσσηνίας
-Στην Λευκάδα
-Στους δήμους του νομού Φθιώτιδας αλλά με αστερίσκο
-Στη Λάρισα.
Ποιοι δεν υπογράφουν
Στην αντίπερα όχθη, δεν υπογράφουν τα εντάλματα πληρωμής οι Επίτροποι:
-Στο δήμο Θεσσαλονίκης
-Στους δήμους της Δυτικής Θεσσαλονίκης
-Στους δήμους του νομού Πιερίας,
-Στους δήμους της Χαλκιδικής
-Στους δήμους του νομού Καβάλας
-Στους δήμους του νομού Κιλκίς
-Στην Αρκαδία
-Στους δήμους του νομού Λασιθίου στην Κρήτη
-Στους δήμους των Κυκλάδων.
πηγή http://www.aftodioikisi.gr

23 σχόλια:

  1. Εμείς που δεν υπογράφουν ποτέ θα πληρωθούμε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ ΣΤΟ ΕΛΕΚΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ 2 ΕΩΣ 5 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Vas Har11 Μαρτίου 2017 - 10:18 π.μ.
      ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2017,ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΥΝΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ[2016/2017] ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ 24 ΜΗΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ -ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ-?? ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗ? ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ?? ΘΑ ΠΕΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΡΜΟΔΙΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ Ν.4456/ΦΕΚ24/1-3-2017???

      Διαγραφή
  3. ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΣΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ! ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΟΥΝ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ [2017] ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΝΕΑ ΟΛΙΓΟΜΗΝΗ [ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟΥΣ 24 ΜΗΝΕΣ -ΣΥΝΕΧΩΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ-] ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ -ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ-ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΑΝ ΝΕΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ!!! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να μην υπογράψει κανένας νέες συμβάσεις θα χάσουμε τα δικεοματα που κοντεύουμε να αποκτήσουμε ενωθείτε όλοι μαζί κ φωνάξτε πρέπει να βρεθούμε όλοι ή συμβασιουχη άσχετος αν υπογράψει ο επίτροπος η Όχι πρέπει να κάνουμε αγώνα όλοι μαζί η κυβέρνηση ψήφισε ένα νόμο κ έριξε το μπαλάκι στους επιτρόπους αφού δεν έχουμε εμείς δικεοματα για αορίστου χρόνου τότε σύμφωνα με τον νόμο 103 του Συντάγματος πρέπει να απολυθούν όλες εκείνες η συμβάσεις που μετατράπηκαν σε αορίστου από το 2001 μέχρι κ σημερα.παρακαλώ εποικοινωνηστε όλοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να μην υπογράψει κανένας νέες συμβάσεις θα χάσουμε τα δικεοματα που κοντεύουμε να αποκτήσουμε ενωθείτε όλοι μαζί κ φωνάξτε πρέπει να βρεθούμε όλοι ή συμβασιουχη άσχετος αν υπογράψει ο επίτροπος η Όχι πρέπει να κάνουμε αγώνα όλοι μαζί η κυβέρνηση ψήφισε ένα νόμο κ έριξε το μπαλάκι στους επιτρόπους αφού δεν έχουμε εμείς δικεοματα για αορίστου χρόνου τότε σύμφωνα με τον νόμο 103 του Συντάγματος πρέπει να απολυθούν όλες εκείνες η συμβάσεις που μετατράπηκαν σε αορίστου από το 2001 μέχρι κ σημερα.παρακαλώ εποικοινωνηστε όλοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να μην υπογράψει κανένας νέες συμβάσεις θα χάσουμε τα δικεοματα που κοντεύουμε να αποκτήσουμε ενωθείτε όλοι μαζί κ φωνάξτε πρέπει να βρεθούμε όλοι ή συμβασιουχη άσχετος αν υπογράψει ο επίτροπος η Όχι πρέπει να κάνουμε αγώνα όλοι μαζί η κυβέρνηση ψήφισε ένα νόμο κ έριξε το μπαλάκι στους επιτρόπους αφού δεν έχουμε εμείς δικεοματα για αορίστου χρόνου τότε σύμφωνα με τον νόμο 103 του Συντάγματος πρέπει να απολυθούν όλες εκείνες η συμβάσεις που μετατράπηκαν σε αορίστου από το 2001 μέχρι κ σημερα.παρακαλώ εποικοινωνηστε όλοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γράφτηκε στα σωματεία να επικοινωνήσουν όλα τα σωματια για τις κινητοποίησης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γράφτηκε στα σωματεία να επικοινωνήσουν όλα τα σωματια για τις κινητοποίησης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τι γινετε στη Λαμια με τους παρατασιουχους πληρωθηκαν? εχουν συμπληρωσει 24 μηνες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όχι δεν έχουμε συμπλήρωση τον Ιούλιο συμπληρώνουμε κ μέχρι τότε θα υπογραψη η επίτροπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Λαμία θα υπογραψη η επίτροπος μέχρι στις 16 Ιουλίου που κλείνουμε εικοσειτετραμηνο ακόμη δεν έχουμε πλειροθει φτιάξτε σωματια συμβασσιουχον κ κοινητοποιηθητε.

      Διαγραφή
    2. Στην Λαμία θα υπογραψη η επίτροπος μέχρι στις 16 Ιουλίου που κλείνουμε εικοσειτετραμηνο ακόμη δεν έχουμε πλειροθει φτιάξτε σωματια συμβασσιουχον κ κοινητοποιηθητε.

      Διαγραφή
  12. ... σημερα εμαθα οτι υπαρχουν παρατασιουχοι που εχουν κλεισει 24μηνο,ωστοσο δεν εχουν πληρωθει το 2017,τους ειπαν οτι θα υπογραψει ο επιτροπος και θα πληρωθουν στις 27/3. Ελπιζω να συμβει σε ολους διοτι θα επιτροπιασουμε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΠΙΣΗΣ Ν.4456 ΦΕΚ24/01-03-2017 Απθρο 36 ...τα χρημ.ενταλματα...δεν υποβαλλονται για θεωρηση στην Υπηρεσια του Επιτροπου...δεν αποτελει προυποθεση της πληρωμης τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλησπερα και χρονια πολλα! Πληρωθηκαμε λοιπον τους τρεις πρωτους μηνες του 2017 και θα πληρωθουμε λεει...[επιτροπος] εως τη συμπληρωση 24 μηνων... μετα δηλαδη θα εργαζομαστε χωρις πληρωμη και ασφαληση...οπως συμβαινει σε καποιες περιοχες που συναδελφοι εχουν συμπληρωσει το 24μηνο...ακουγεται οτι καποιοι Δημαρχοι θελουν να τους υπογραψουμε και υπευθηνη δηλωση οτι δεν θα τους εγκαταληψουμε και θα εργαζομαστε χωρις μισθο δηλαδη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λαμια πως πατε εκει??? εδω στα Δωδεκανησακια θελουν να δουλευουμε και 7ημερο... ασταματητα! χωρις προσαυξησεις και ημερομησθιο ...με κανα ρεπο οποτε... και εαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οπως θα διαβασατε... εδω στη Καρπαθο μας πεταξαν εξω με μια αναρτηση στο διαδυκτιο.Ουτε μισθους αδειες...ουτε καν κοινοποιηση απολυσης...ενεκα μεγαλης αδιαφοριας σωματιου και μονιμων...που δουλευουν πλεον ασταματητα...πως αλλαζουν τα πραμματα...και πως θα ξανααλλαξουν ομως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή