Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

ΑΣΕΠ-3Κ/2018: Ολοκληρώνεται ο έλεγχος των ΥΕ-Δυσκολίες με τους ΔΕ (χρονοδιάγραμμα)

 
Λιγότερες από 300 θέσεις, σχεδόν εξ ολοκλήρου ΔΕ, έχουν απομείνει για να καλυφθούν, προκειμένου να ολοκληρωθεί, η μεγαλύτερη προκήρυξη από συστάσεως ΑΣΕΠ, η περίφημη 3Κ/2018. Σύμφωνα με πηγές της Ανεξάρτητης Αρχής που μίλησαν στην aftodioikisi.gr, η κατάσταση έχει ως εξής:
-Έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος για τις 133 θέσεις κατηγορίας ΠΕ και τις 84 θέσεις ΤΕ.
-Έχει σχεδόν ολοκληρωθεί από τις γραμματείες ο έλεγχος για τις 5.235 θέσεις ΥΕ και απομένει η έγκριση από τα Τμήματα.
-Συνεχίζεται ο έλεγχος για τις 2.714 θέσεις ΔΕ, όπου έχουν απομείνει λιγότερες από 300 θέσεις. Ωστόσο, όπως τόνιζαν οι ίδιες πηγές, παρότι οι θέσεις των ΔΕ είναι λιγότερες (σ.σ. σχεδόν οι μισές) από αυτές των ΥΕ, ο έλεγχός του έχει πολλαπλάσιες δυσκολίες, καθώς είναι οι συγκεκριμένες θέσεις απαιτούν περισσότερες και πιο σύνθετα προσόντα.
-Εξακολουθεί να ισχύει το χρονοδιάγραμμα που έχει αποκαλύψει η ιστοσελίδα για ανακοίνωση των οριστικών πινάκων έως τις 15 με 20 Μαΐου.
Όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr, παρότι έχουν «κλειδώσει» οι κατηγορίες ΠΕ, ΤΕ και, τώρα, ΥΕ, το ΑΣΕΠ θα ανακοινώσει όλα τα αποτελέσματα μαζί. Μάλιστα, στην περίπτωση των θέσεων ΔΕ και ΥΕ, υπάρχει άμεση συσχέτιση, καθώς πολλοί υποψήφιοι έχουν, όπως  τους έδινε το δικαίωμα η προκήρυξη, δηλώσει θέσεις και στις δύο κατηγορίες.
ΠΗΓΉ https://www.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου