Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Η ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ - Angelo Karageorgos

 

Μην κοιτάς που η ιός θερίζει και διασπείρεται, έχουμε και να ανταποκριθούμε ταχύτατα στις απαιτήσεις της 4η βιομηχανικής επανάστασης και της ψηφιοποίησης κάθε επιπέδου, πάντα με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης. Αλλά ποιός άραγε το αποφάσισε αυτό όταν δεν έχει περάσει ούτε τυπικά από μια πουλημένη βουλή;

Την ίδια ώρα στην Ελλάδα του...”Τσαουσέτσκου” ονομάζουν την επιχείρηση εμβολιασμού “επιχείρηση ελευθερίας,” επιλογή που εύκολα θα μπορούσε να κάνει τον προαναφερθέντα να ζηλέψει. Ούτε κι αυτό μας κάνει εντύπωση την εποχή που το καθεστώς έχει κινητοποιήσει κάθε προπαγανδιστική μέθοδο που δοκίμαζε χρόνια τώρα.

Οπότε στα πλαίσια της μεγαλύτερης υποδούλωσης μέσω της τεχνολογίας βλέπουμε για παράδειγμα αναφορές για αποθήκευση δεδομένων στο DNA όπως και συνεργασίες πολυεθνικών για τη χρήση τεχνογνωσίας, γεγονός που μας δείχνει την πορεία για μια μεγαλύτερη κεντροποίηση που φυσικά οδηγεί σε μια παγκοσμιοποιημένη νεα τάξη πραγμάτων. Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο καθώς οι αντιδράσεις στην Ελλάδα αρχίζουν και γίνονται όλο και πιο άμεσες.

 Η ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ - Άγγελος Καραγεώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου