Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Δήμος Πατρέων: Ζητά τη μονιμοποίηση 296 συμβασιούχων

 

 Δήμος Πατρέων: Με σημαντικά θέματα για το εργασιακό μέλλον εκατοντάδων συμβασιούχων του δήμου , συνεδριάζει την Πέμπτη , 2 Δεκεμβρίου στις 4.30 μμ, το Δημοτικό Συμβούλιο Πάτρας.

Συγκεκριμένα το δημοτικό συμβούλιο καλείται να αποφασίσει για τη μονιμοποίηση συνολικά 296 συμβασιούχων του δήμου. Ειδικότερα το δημοτικό συμβούλιο θα αποφασίσει να στηρίξει τους υπαλλήλους που καταθέτουν αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να μονιμοποιηθούν στηρίζοντας και δικαστικά τους εργαζόμενους.

Σύμφωνα με το θέματα του δημοτικού συμβουλίου θα συζητηθεί

— Η Αίτηση συνομολόγησης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, στο αίτημα 7 εργαζομένων στον Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Πατρέων, προκειμένου να συναινέσει ο Δήμος στο περιεχόμενο της αγωγής τους για ρύθμιση της εργασιακής τους σχέσης (εισηγητής: κ. Δήμαρχος).

— Η Αίτηση συνομολόγησης περί αποδοχής ασφαλιστικών μέτρων και αγωγής 289 εργαζομένων με προσωρινή διαταγή, μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς εργασίας απασχολούμενων στο Δήμο Πατρέων, σύμφωνα με τη δημόσια πρόσκληση ΟΑΕΔ 16/2017 (εισηγητής: κ. Δήμαρχος).

ΠΗΓΉ https://www.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου