Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

Θεσσαλονίκη: Γρονθοκόπησε εργαζόμενο Καθαριότητας γιατί έκανε θόρυβο το απορριμματοφόρο

 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΘΟΡΥΒΟ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ

Το περιστατικό σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο έγινε σήμερα Σάββατο κατά τη διάρκεια προγραμματισμένου δρομολογίου αποκομιδής σκουπιδιών στον δήμο.
Επίθεση με γροθιές δέχθηκε εν ώρα εργασίας ένας υπάλληλος της υπηρεσίας Καθαριότητας του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου επειδή ο δράστης ενοχλήθηκε από τον ήχο του απορριμματοφόρου, καταγγέλλει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του δήμου, Χρήστος Δεμερτζής.

Το περιστατικό σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο έγινε σήμερα Σάββατο κατά τη διάρκεια προγραμματισμένου δρομολογίου αποκομιδής σκουπιδιών στον δήμο.

Παράλληλα ο κ. Δεμερτζής σημειώνει ότι ο δήμος εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση, αλληλεγγύη και στήριξη στον δημοτικό υπάλληλο που δέχθηκε την επίθεση και υπογραμμίζει ότι η διοίκηση του δήμου είναι αποφασισμένη να στήριξη εκ του νόμου κάθε ενέργεια εναντίον του θύτη.

«Οι εργαζόμενοι του δήμου μας, και ιδιαίτερα αυτοί που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους από την πρώτη γραμμή για την εξυπηρέτηση του πολίτη, το ελάχιστο που αξίζουν είναι ο σεβασμός. Και αυτό οφείλουμε να επιδεικνύουμε απομονώνοντας και καταδικάζοντας κάθε μορφή λεκτικής ή σωματικής βίας», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του ο αντιδήμαρχος.

Πηγή: https://www.voria.gr/article/thessaloniki-gronthokopise-ergazomeno-kathariotitas-giati-ekane-thorivo-to-aporrimmatoforo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου