Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Οι αμοιβές των καλλιτεχνών που απασχολούνται ή προσλαμβάνονται στους ΟΤΑ

 Οι αμοιβές των καλλιτεχνών που απασχολούνται ή προσλαμβάνονται στους ΟΤΑ

Με ΚΥΑ [Επισυνάπτεται] των Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Υπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού και Υπουργού Εσωτερικών, καθορισμός αποδοχών του καλλιτεχνικού προσωπικού παραστατικών τεχνών θεάτρου, χορού και κινηματογράφου το οποίο απασχολείται ή προσλαμβάνεται στους Ο.Τ.Α. και τα εποπτευόμενα νομικά πρόσωπα αυτών, τα λοιπά νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.) καθώς και τα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.).

 

Βασικός Μισθός

Ο μηνιαίος βασικός μισθός του Μ.Κ. 1 του καλλιτεχνικού προσωπικού ορίζεται στο ποσό των χιλίων τριάντα επτά ευρώ (1.037 €). Ο μηνιαίος βασικός μισθός των λοιπών Μ.Κ. διαμορφώνεται με πρόσθεση στο αμέσως προηγούμενο Μ.Κ. του ποσού, που προκύπτει από τον πολλαπλασιασμό του ποσού των χιλίων τριάντα επτά ευρώ (1.037 €) με το συντελεστή 0,0530. Το προστιθέμενο ποσό στρογγυλοποιείται στην πλησιέστερη μονάδα ευρώ.

Στην περίπτωση καλλιτεχνικού προσωπικού, που κατέχει συναφή τίτλο σπουδών Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, ο μηνιαίος βασικός μισθός του Μ.Κ. 1 του κλάδου ορίζεται στο ποσό των χιλίων ενενήντα δύο ευρώ (1.092 €). Ο μηνιαίος βασικός μισθός των λοιπών Μ.Κ. διαμορφώνεται με πρόσθεση στο αμέσως προηγούμενο Μ.Κ. του ποσού, που προκύπτει από τον πολλαπλασιασμό του ποσού των χιλίων ενενήντα δύο ευρώ (1.092 €) με τον συντελεστή 0,0540. Το προστιθέμενο ποσό στρογγυλοποιείται στην πλησιέστερη μονάδα ευρώ.

  Η ΚΥΑ | Προβολή/κατέβασμα

πηγή  https://www.epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου