Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Εργατικό ατύχημα: Κατέληξε συμβασιούχος του Δήμου Καλύμνου

 Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ
Έχασε τελικά τη μάχη με τον θάνατο ο Στέλιος Χαλκίτης, ο συμβασιούχος εργαζόμενος της ΔΕΥΑΚ, που εδώ και έξι περίπου μήνες αγωνίζονταν για να κρατηθεί στη ζωή, αφού χτυπήθηκε από ρεύμα, κατά την ώρα της εργασίας του.
Στις 9 Ιουλίου, στην Κάλυμνο, ο 59χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία και διεκομίσθη άμεσα στο Νοσοκομείο Καλύμνου. Η κατάστασή του τότε είχε κριθεί κρίσιμη και έγινε διακομιδή σε Νοσοκομείο της Κρήτης, όπου νοσηλευόταν από τότε σε κρίσιμη κατάσταση. Αν και οι ελπίδες για ανάνηψη του άτυχου εργαζόμενου ήταν ελάχιστες, από τότε και για διάστημα σχεδόν έξι μηνών, έδινε τη μάχη με τον θάνατο, που τελικά ήταν άνιση, με αποτέλεσμα να καταλήξει χθες το πρωί.
Δίπλα στον άτυχο Στέλιο, ήταν συνεχώς η οικογένειά του, που όλους αυτούς τους μήνες πάλευε κάτω από αντίξοες συνθήκες, για να είναι κοντά στον άνθρωπό τους.
Το τελευταίο διάστημα, είχε μεταφερθεί στην Κάλυμνο, όπου νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του νησιού, συνεχίζοντας την απέλπιδα προσπάθεια στον τόπο του, στους δικούς του ανθρώπους.

Το τραγικό συμβάν
Το εργατικό ατύχημα συνέβη κατά την διάρκεια εργασιών συνεργείων της ΔΕΥΑΚ, που πραγματοποιούσαν εργασίες αποκατάστασης σε φρεάτιο του ΔΛΤ στην παραλιακή ζώνη του νησιού. Ο συμβασιούχος υπάλληλος, παραπάτησε καθώς έκοβε ξύλα με ηλεκτρικό πριόνι και έπεσε μέσα στο φρεάτιο με θαλασσινό νερό, με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία από μπαλαντέζα που έδινε ρεύμα.
Κατά την διακομιδή του στο νοσοκομείο δεν είχε τις αισθήσεις του, που τελικά δεν ανέκτησε μέχρι το τραγικό τέλος...
ΠΗΓΉ https://www.epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου