Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

ΣE ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ - Σπ. Καμπιώτης

 


Σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Eurobank, η συγκεκριμένη τράπεζα παρουσίασε δράσεις με τις οποίες θα μπορέσει να ανατραπεί η εικόνα του αναπόφευκτου δημογραφικού μαρασμού που υπάρχει σήμερα.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου υιοθέτησε την ατζέντα αυτών που προσπαθούν να πείσουν τον Ελληνικό λαό, πως τα κύματα της παράνομης μετανάστευσης θα… λύσουν το δημογραφικό μας πρόβλημά.

Και

Επειδή όοολοι αυτοί οι ¨κύριοι¨ και οι ¨κυρίες¨,  οι ¨ευαίσθητοι¨ και ¨συμπονετικοί¨ ¨πατριώτες¨ μισέλληνες που τους έπιασε όψιμα ο πόνος να μας σώσουν από πάσα «νόσον» …και πάσα καταστροφή, ποντάρουν στην κοινή κοντή μνήμη, πρέπει να τους υπενθυμίσουμε πως δεν ξεχνάμε ΤΙΠΟΤΑ, από το εναλλασσόμενο -αγαστή συνεργασία και- γαϊτανάκι που έχουν ξεκινήσει εδώ και χρόνια.

Άς κάνουμε λοιπόν μία μικρή και σύντομη αναδρομή για «φρεσκάρισμα», από τα λεγόμενα κάποιων «σωτήρων» τα τελευταία χρόνια.

-Μουζάλας: «Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες θα λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας»

-Ξυδάκης: «Οι πρόσφυγες μπορούν να βοηθήσουν το δημογραφικό στην Ελλάδα»

-Χρυσόγονος: «Απαραίτητοι οι μετανάστες. Θα λυθεί το πρόβλημα της υπογεννητικότητας»

-Καρανίκας: «Θα αντικαταστήσουμε αυτόν τον φασιστικό λαό, με πολίτες του κόσμου».

-Γ.Πάλλης: «Οι μετανάστες -είναι εκείνοι που- κρατούν ανοιχτά τα σχολεία -(πρέπει) Να ψηφίζουν όλοι»»

Και ελάτε πείτε μας τώρα σε τι διαφέρουν αυτές οι απόψεις των σύγχρονων γενίτσαρων, από εκείνη του Τουργκούτ Οζάλ, πρωθυπουργόύ της Τουρκίας στη δεκαετία του ’80 που είχε πει : «Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες. Αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους από την εδώ μεριά και να τελειώνουνε με αυτούς»

Και ερχόμαστε σήμερα στους σύγχρονους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ κ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

-Σωτήριος Τσιόδρας (παλαιότερη δήλωσή του): «Πιστεύουμε ότι οι μετανάστες είναι τμήμα της κοινωνίας μας. Χρειάζεται να πάνε στα σχολεία μας και θεωρώ  ότι η διαφορετικότητα που αντικρίζουμε είναι θαυμάσια». ΝΑΙ αυτός ο άνθρωπος είναι ο επικεφαλής της υγειονομικής επιτροπής …¨Σωτήρων¨ των Ελλήνων πολιτών.

-Κυρ. Μητσοτάκης: Θα πολεμήσουμε τον Νατιβισμό, «Νατιβισμός=Nativism=ο γηγενής ο αυτόχθων». ΝΑΙ αυτός ο είναι ο πρωθ-υπουργός της …Ελλάδος που θα πολεμίσει τους γηγενείς και τους αυτόχθονες, δηλ. τους Έλληνες.

Και ερχόμαστε στην κυρία ..πρόεδρο,

-Κ. Σακελλαροπούλου που δήλωσε.

« είναι αναγκαίο να δούμε το θέμα της ενσωμάτωσης των μεταναστών, ιδιαίτερα αυτών που προσπαθούν να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία. Η ομαλή ένταξή τους δεν συμβάλλει μόνο στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθά και στην τόσο αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της χώρας μας».

Ωραία. Υπέροχα. Και όμως ΝΑΙ. Αυτή η κυρία είναι πρόεδρος της «Δημοκρατίας» της …Ελλάδος. Μάλιστα.

Να πούμε λοιπόν σε τούτη την κυρία που ανησυχεί σφόδρα, κατ αρχάς πως είναι εκείνη η ίδια που νομιμοποιώντας τα μνημόνια, έδωσε την ¨χαριστική¨ βολή στην Ελληνική κοινωνία και στο μέλλον των παιδιών μας.

Να της θυμίσουμε επίσης, πως είναι εκείνη που ενοχλείται όταν ακούει την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου. Είναι η ίδια που δεν ασπάζεται τον Σταυρό (και καλά κάνει γιατί θα τον μόλυνε). Είναι εκείνη που  από το γραφείο της (λες και πρόκειται για βιλαέτι της), εξαφάνισε την Ελληνική Σημαία, καθώς και αντικείμενα που θύμιζαν την επανάσταση του  1821.

Να πούμε λοιπόν σε όλους αυτούς τους τραχανάδες –και σε άλλους τόσους- πως.

Η Ελλάδα καταστράφηκε και συνεχίζει τον κατήφορο από ΑΥΤΟΥΣ τους ίδιους που σήμερα την «νοιάζονται» δήθεν, και κοιτάνε το ¨καλό¨ μας.

ΝΑΙ την νοιάζονται γιατί βλέπεις, όλοι αυτοί είχαν ¨εν-συναίσθηση¨ και ηυξημένη ¨ατομική ευθύνη¨ …Υποκριτές ε!!! ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

Η Ελλάδα δεν είχε ούτε θα έχει καμία ανάγκη οικονομικής ανάπτυξης, αν τα δις που δίνονται για τον εποικισμό και όχι μόνο, έπεφταν στην Ελληνική οικονομία, στην Ελληνική αγορά, στην Ελληνική οικογένεια, στην Ελληνική επιχειρηματικότητα, στην Ελληνική καινοτομία, στην Ελληνική κοινωνία. …Στην συγκράτηση των εκατοντάδων χιλιάδων Ελληνόπουλων που μεταναύστευσαν, γιατί η πατρίδα τους τους ισοπεδώνει και τους καταστρέφει τα όνειρα, για προκοπή και οικογένεια.

Όσο τώρα αφορά «κυρία» μου -και λοιποί τραχανάδες-, τον δημογραφικό Αρμαγεδδώνα και τις «δυσοίωνες» προβλέψεις που επικαλείστε όλοι εσείς, να σας παραπέμπσουμε στο σχετικά ¨πρόσφατο¨ άρθρο μας, όπου εκεί θα πάρετε τις απαντήσεις που σας αρμόζουν. https://www.facebook.com/spiroskampiotis/posts/1766726453460331

Και ΟΧΙ κυρία μου. Ο Ελληνικός λαός δεν χρειάζεται ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ, οι δήθεν «ΣΩΤΗΡΕΣ».

Κλείνοντας θα θέλαμε να επισημάνουμε πως: Αυτή η κυρία και όλοι οι πολιτικοί ΤΡΑΧΑΝΑΔΕΣ σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τον Ελληνικό λαό. Αυτά που εκστόμισε η κυρία, δεν έχουν να κάνουν με τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού. Αυτή η κυρία εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό της και κυρίως τα συμφέροντα κύκλων που εποφθαλμιούν και επιβουλεύονται τόσο την ίδια την χώρα μας, όσο και το έμψυχο υλικό της –που θέλουν πάση θυσία και με οποιοδήποτε τρόπο, είτε να εξοστρακίσουν είτε να εξοντώσουν- που τυγχάνει αυτό το έμψυχο υλικό να είναι και ο πραγματικός και νόμιμος ιδιοκτήτης της.

πηγή https://lixnari.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου