Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

Βασιλακόπουλος "Δε μπορώ να κατανοήσω πως ένας άνθρωπος που δουλέυει στο σύστημα υγείας ΑΝΤΕΧΕΙ 7 μήνες απλήρωτος"


Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "n "ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝΕ" Θεόδωρος Βασιλακόπουλος"


Για δείτε εδώ έναν γιατρό. Έναν εκπρόσωπο της ιατρικής επιστήμης, της επιστήμης της ανθρωπιάς...τι λέει!
 
"Δε μπορώ να κατανοήσω πως ένας άνθρωπος που δουλέυει στο σύστημα υγείας ΑΝΤΕΧΕΙ 7 μήνες απλήρωτος".
 
Άκου λοιπόν μίασμα, θαυμαστή του Μένγκελε, για να καταλάβεις.
Οι άνθρωποι αυτοί έχουν αξιοπρέπεια. Μπορούν να φάνε και ελιές με ψωμί κάθε μέρα, κάτι το οποίο εσύ δεν έκανες ποτέ. Πρώτον. Δεύτερον, έχουν οικογένειες που τους στηρίζουν. Τρίτον έχουν την αλληλεγγύη και τη στήριξη του κόσμου.
 
Με ενημέρωσε η μητέρα μου για συνάδελφό της υγειονομικό η οποία παλεύει ΜΟΝΗ ΤΗΣ και αντιστέκεται με 3 μικρά παιδιά
.
Νόμιζες παλιοτόμαρο ότι αυτή τη γυναίκα θα την αφήναμε μόνη της;;;; Πολύ θα θελες βέβαια.....
Τι άλλο λες παρακάτω;;; Ότι έχουν ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ;;;
 
Oι άνθρωποι που παλεύουν 7 μήνες στο δρόμο, που δέχονται πόλεμο, οικονομικό και ψυχολογικό τόσο καιρό, έχουν κρυμμένο πλούτο ή εσύ και οι δικοί σου ναζιστόμουτρο που για να χειρουργήσετε τον κόσμο ζητάτε φακελάκια και εκμεταλλεύεστε την ανάγκη και την αγωνία των ανθρώπων;;; Εσείς που βλέπετε τι γίνεται μέσα στα νοσοκομεία και το βουλώνετε, που δε θέλετε να συμπληρώσετε ούτε τις κίτρινες κάρτες;;;
 
Τώρα σας πήρε ο πόνος να τους σώσετε;;; Που μέχρι τώρα τα νοσοκομεία δεν είχαν ούτε γάζες, που επικρατούσε το απόλυτο μπάχαλο κι αν δεν είχες λεφτά να πας σε ιδιωτικό, καλή σου τύχη;;
Bέβαια όταν πρωτοήρθε ο covid στα μέρη μας όλοι καθόμασταν σπίτι και αποστειρώναμε τα τρόφιμα από το supermarket και τα πόμολα της πόρτας σαν ηλίθιοι ενώ οι άνθρωποι αυτοί ήταν στην πρώτη γραμμή. Τότε ήταν καλοί βέβαια. Τότε τους χειροκροτούσαμε.
 
Όταν η μητέρα μου, που είναι νοσηλεύτρια, περιέθαλπτε ανθρώπους και κατόπιν μάθαινε ότι έπασχαν από AIDS ή οποιαδήποτε άλλη σοβαρή μολυσματική ασθένεια, δεν διέτρεχε κίνδυνο;;; Όταν δεν το γνώριζε εξαρχής;; Δεν είχε μικρά παιδιά στο σπίτι που μπορούσε να τους μεταφέρει το οποιοδήποτε μικρόβιο και τον οποιονδήποτε ιό;;
 
Oύτε καν το ανθυγιεινό δεν της δίνανε τα σιχαμένα τα αφεντικά σου.
Πρόσεχε λοιπόν τα λόγια σου έκτρωμα της φύσης γιατί η υπομονή μας τελείωσε και δε θα σου χρειαστεί δεύτερη επίσκεψη στην Καλαμπάκα.
 
Θα πάρετε τα ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ σας και από τη μαμά μου ΚΑΙ από τη γιαγιά μου ΚΑΙ από τις μανάδες και τις γιαγιάδες όλου του κόσμου...που θα τολμήσεις ΕΣΥ να μιλήσεις για "καπρίτσιο της δοξασίας" που έχεις ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙ την επιστήμη και κάθε ανθρώπινη αξία και η έπαρση σου και ο σαδισμός σου σε έκαναν να χάσεις την επαφή με την πραγματικότητα.
 
Τι άλλο λες μετά παρακάτω;;; Δεν κατανοείς πως ένας συνταξιούχος των 600 ευρώ ΑΝΤΕΧΕΙ να δίνει 100 ευρώ κάθε μήνα;;; 
 
Θα σου πω εγώ γιατί έπεσες ακριβώς στην περίπτωση.
Η γιαγιά μου που είναι 90 χρονών και ζει ολομόναχη μου είπε ότι ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ να ζήσει και με 100 ευρώ λιγότερα (δηλαδή με 500 ευρώ) και αρνήθηκε επίμονα να τη βοηθήσω για αυτό που εσύ ονομάζεις "καπρίτσιο".
 
Το κατανοείς δεν το κατανοείς αυτό ειναι!
 
Κι επειδή όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο, και το καταλαβαίνει πια ακόμα και ο τελευταίος πανηλίθιος, σε τσούζει...σου προτείνω να πιείς λίγο ξυδάκι (και εσύ και οι υπόλοιποι) για να σου περάσει.
 
"ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝΕ...."
 
Τώρα που πλησιάζει το Πάσχα, κατανοείς τι κάνουνε τα αρνιά;;;
Δε μπορώ και να μιλήσω και ελεύθερα γιατί το fb θα με μαλώσει μιας κι εγώ είμαι ο τρομοκράτης εδώ πέρα.
Ένα πράγμα να ξέρεις, αν ποτέ το δεις αυτό. 

Το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτώ αν σε πετύχω ποτέ είναι το αν θα πάω φυλακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου