Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

ΑΣΕΠ 3Κ/2018: "Έλεγχος και έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων" (ΈΓΓΡΑΦΟ)

 ΑΣΕΠ: Μια κοπέλα περνάει, περπατώντας, έξω από την είσοδο της Ανεξάρτητης Αρχής
Παρά τα διαπιστωμένα προβλήματα για την ανεύρεση σωστών αιτήσεων και φακέλων -αν και διανύουμε τον 6ο γύρο ελέγχου- το ΑΣΕΠ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ολοκλήρωση του μεγάλου διαγωνισμού των δήμων (3Κ/2019).
Στη δεδομένη χρονική συγκυρία, απομένει -σύμφωνα με πληροφορίες- ο εντοπισμός περίπου 600 διοριστέων για να συμπληρωθούν οι τελικοί πίνακες.
Έγγραφο του ΑΣΕΠ, με σημερινή ημερομηνία (29/3) και αριθμό πρωτοκόλλου 6274/01/2019, καταδεικνύει ότι η έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων είναι, πλέον, ορατή.
 
 
Σημειώνεται ότι, για ορισμένες ειδικότητες, οι ελεγκτές του ΑΣΕΠ είναι αναγκασμένοι να ανοίξουν, κατά μέσο όρο, ακόμη και 7 φακέλους για να βρουν μία "ορθή" υποψηφιότητα.
Η διαδικασία ελέγχου υλοποιείται ως εξής:
  • Κάθε ελεγκτής χρεώνεται να εξετάσει αριθμό φακέλων, οι οποίοι έχουν μέσα εκτυπωμένη την αίτηση του υποψηφίου
  • Οι ελεγμένοι φάκελοι «ανεβαίνουν» στον 5ο όροφο των γραφείων του ΑΣΕΠ για επανέλεγχο.
  • 23 Σύμβουλοι ΑΣΕΠ – χωρισμένοι σε τμήματα – επανεξετάζουν τον φάκελο, με ιδιαίτερη επιμονή στις «γκρίζες ζώνες» του. Δηλαδή, στα σημεία που ο ελεγκτής έχει εντοπίσει λάθη ή παραλείψεις.
  • Οι Σύμβουλοι δημιουργούν πρακτικό (απόφαση) για κάθε αίτηση με πλήρη τεκμηρίωση των ευρημάτων. Παράλληλα υποδεικνύουν – με βάση την απόφαση – τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στον πίνακα διοριστέων.
  • Η απόφαση για κάθε αίτηση στέλνεται στην Μηχανόργανωση. Ομάδες υπαλλήλων περνούν τις αλλαγές (μεταβολές) στον πινάκα κατάταξης. Αυτόματα, η αίτηση του υποψηφίου - εάν έχει λάθη - βυθίζεται στον πίνακα διοριστέων ή απορρίπτεται και νέες (αιτήσεις) έρχονται στο προσκήνιο του διορισμού
  • πηγή https://workenter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου