Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Χανιά | Επικό σημείωμα από πολίτη για πεταμένα σκουπίδια σε πεζοδρόμιο

 

Με τον δικό της τρόπο θέλησε να ευαισθητοποιήσει τους συμπολίτες της μια κάτοικος των Χανίων, σχετικά με την ανεξέλεγκτη ρίψη απορριμμάτων και κυρίως ογκωδών αντικειμένων.

Αναγνώστρια του zarpanews.gr, αναφέρει πως στην περιοχή των Δικαστηρίων, έξω από τον ιερό ναό Πέτρου και Παύλου, ένας πολίτης άφησε τα χόρτα που προφανώς έκοψε από τον κήπο-αυλή του πάνω στο πεζοδρόμιο. Η γυναίκα φέρεται να πήρε την κατάσταση στα χέρια της.

Αποφάσισε να γράψει σε ένα χαρτόνι «Είμαι ένας αναίσθητος, πετάω ότι θέλω όπου θέλω και όταν θέλω. Επίσης δεν χρησιμοποιώ σακούλες. Άσε τα κορόιδα να τα μαζέψουν με τα χέρια. Εγώ είμαι μάγκας. Δεν παίρνω οδηγίες από την ΔΕΔΙΣΑ (2821341777)», το οποίο τοποθέτησε ακριβώς πάνω στα χόρτα που εναπόθεσε κάποιος άλλος  πολίτης πάνω στο πεζοδρόμιο.

Η γυναίκα, θέλοντας έμμεσα να να υπενθυμίσει ότι υπάρχει και η σχετική υπηρεσία του Δήμου που περισυλλέγει τα ογκώδη αντικείμενα με προγραμματισμένο ραντεβού, δεν παρέλειψε να αναφέρει όχι μόνο το σχετικό τηλέφωνο αλλά και να αφισοκολλήσει στην περιοχή της όλες τις απαραίτητες οδηγίες:

ππηγή https://www.zarpanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου