Κυριακή 21 Απριλίου 2024

ΔΑΣ ΟΤΑ Αμαρουσίου: Να δοθούν κανονικά οι άδειες των εργαζομένων στον δήμο

 ΔΑΣ ΟΤΑ  Αμαρουσίου: Να δοθούν κανονικά οι άδειες

Παρέμβαση της ΔΑΣ ΟΤΑ Αμαρουσίου:

ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ!!!

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αμαρουσίου έχει «ξεφύγει». Με το έτσι θέλω η Γενική Γραμματέας του Δήμου προσπαθεί να επιβάλει νέα ήθη στο δήμο μας. Συγκεκριμένα , κόβει τις κανονικές άδειες του προσωπικού για το έτος 2023, παρότι όλοι γνωρίζουν ότι οι συνάδελφοι δεν πήραν τις άδειες τους προκειμένου να εξυπηρετήσουν την υπηρεσία τους. Και αντί αυτό να εκτιμηθεί από τη Δημοτική Αρχή έρχεται και τους τιμωρεί περικόπτοντας τις κανονικές άδειες. 

Αλήθεια η Γενική Γραμματέας δεν ξέρει πως λειτουργεί ο Δήμος τόσα χρόνια; Δεν ξέρει ότι λόγο της υποστελέχωσης πολλοί συνάδελφοι πάνε τις άδειες παραπίσω ή και πολλές φορές οι υπηρεσίες κόβουν τις άδειες του προσωπικού προκειμένου να βγει η δουλειά και να μη μπλοκάρει η υπηρεσία; 

Ως ΔΑΣ ΟΤΑ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ πάντα  τονίζαμε ότι η Δημοτική Αρχή υλοποιεί στο ακέραιο την αντεργατική πολιτική των κυβερνήσεων θέλοντας να μετατρέψει τον δήμο  σε ιδιωτική εταιρεία. 

Όλοι οι κύριοι και οι κυρίες του τρίτου ορόφου θα έπρεπε να γνωρίζουν το εξής. Το γεγονός ότι βρίσκονται στις καρέκλες τους σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στο γεγονός ότι οι εργαζόμενοι καθημερινά δίνουν το καλύτερο τους εαυτό. Και αυτό θα πρέπει να το σεβαστούν.

Καλούμε το δήμαρχο εδώ και τώρα να παρέμβει, να πάρει πίσω την απόφαση της Γενικής Γραμματέως. Καλούμε όμως και τους συναδέλφους να αντιταχθούν στην πολιτική που θέλει να μετατρέψει τους εργαζόμενους σε δούλους.

Κανείς δεν θα παίξει με τις άδειες του προσωπικού. 


                Μαρούσι 19-4-2024   

πηγή https://www.thessi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου