Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Σωματείο Εργαζομένων κατά Δήμου Αμαρουσίου για τη μεταφορά ογκωδών




ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
Αγ. Αθανασίου 31 Μαρούσι ΗΜΕΡ. 22-10-2017
Ο εμπαιγμός και η κοροϊδία από τη μεριά της διοίκησης του Δήμου δεν έχει όρια. Ξαναφέρνουν και φέτος προς ψήφιση την παραχώρηση της μεταφοράς των ογκωδών, τη στιγμή που όλος ο κόσμος ξέρει, ότι τα ογκώδη μεταφέρονται στη χωματερή από εργαζόμενους και οχήματα του Δήμου.

Ποιον κοροϊδεύουν; Ποιος έδωσε το δικαίωμα στη Διοίκηση του Δήμου να παίζει με τα χρήματα των δημοτών; Τι υποχρεώσεις ξεπληρώνουν προς τους εργολάβους; Θα απαντήσει επιτέλους η Διοίκηση του Δήμου στα ερωτήματα που έχουν γίνει σχετικά με το σκάνδαλο της χωματερής; Θα δώσετε στη δημοσιότητα τα ζυγολόγια και τις εισόδους και εξόδους των οχημάτων του Δήμου στη χωματερή; Γιατί κάνετε τους κουφούς; Γιατί δεν έχετε αλλάξει μέχρι και σήμερα τις λευκές πινακίδες στα ήδη υπάρχοντα αμάξια - τράκτορες; Πέρυσι,έλεγε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ότι θα είναι η τελευταία χρονιά διότι τα αυτοκίνητα δεν επαρκούν.Σήμερα όμως ο λαός του Αμαρουσίου αγόρασε και άλλα δύο οχήματα που παίρνουν 20 τόνους το καθένα και από 15 τα δύο παλιά, σύνολο 70 τόνους. Πόσο σκουπίδι έχει επιτέλους το Μαρούσι;

Το συμπέρασμα είναι ένα. Τα νέα οχήματα ήρθαν, ο εργολάβος παραμένει.

Η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου έρχεται να υλοποιήσει πλήρως την πολιτική της κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις απαιτήσεις των εργολάβων που θέλουν οι υπηρεσίες να κόβονται κομματάκια και να χαρίζονται στους επιχειρηματικούς ομίλους προκειμένου να ικανοποιήσουν την κερδοφορία τους. Για αυτό κόπτονται για την υλοποίηση της αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων. Κυβέρνηση και δήμος Αμαρουσίου την ίδια πολιτική ασκούν, όσο και να δημιουργούν τεχνικές εντάσεις μεταξύ τους. Αυτή είναι η χρηστή διοίκηση του δήμου Αμαρουσίου. Να αφήσουμε τους εργολάβους να κάνουν πάρτι με τα χρήματα των δημοτών.

Ευθύνες όμως έχουν και οι υπηρεσιακοί παράγοντες που υπογράφουν τις συγκεκριμένες εισηγήσεις. Κυρίες και κύριοι προϊστάμενοι και διευθυντές. Δεν κατέχετε θέσεις ευθύνης για να υπογράφετε ότι πετάει και ότι κινείται προκειμένου να γίνεστε αρεστοί στη δημοτική αρχή. Αν δεν μπορείτε να υπερασπιστείτε τη δουλειά σας και τη δουλειά μας να παραιτηθείτε.
Κύριοι της Διοίκησης το πάρτι σας τελείωσε. Τώρα πρέπει να υπάρξει γενικός ξεσηκωμός.

Καλούμε όλους τους μαζικούς φορείς της πόλης να αναλάβουν τις ευθύνες τους.Το ζήτημα των ιδιωτικοποιήσεων μας αφορά όλους. Και τους εργαζόμενους αλλά και τους δημότες που αυτοί θα καλεστούν να πληρώσουν και το κόστος αλλά και το κέρδος του εργολάβου μέσα από τα δημοτικά τέλη. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε την ιδιωτικοποίηση τη στιγμή μάλιστα που τη συγκεκριμένη υπηρεσία την κάνουν οι εργαζόμενοι του Δήμου.

EΚ ΤΟΥ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου