Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΟΠΕΡΕΤΑ ΕΝΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΓΕΦΥΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ - Angelo Karageorgos

 

Kι ενώ 2 βδομάδες το χτίζαμε την τελευταία νύχτα γκρεμιζόταν. Πάντα οι ειδικοί, φωτεινοί και γεμάτοι ελπίδα μας βαστούσαν στις πλάτες τους όμως η τραγική μοίρα των μανταλωμένων και φιμωμένων δεν λέει να αλλάξει. Βλέπεις τα πράγματα είναι πιο δύσκολα τώρα που ο ιός έφερε κάτι ξένους παικταράδες-μεταλλάξεις με τρομερή επαφή με τα δίχτυα. Παρόλ'αυτά απ’ό,τι έχω καταλάβει η κόπωση μας οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχουμε προλάβει να κοπανήσουμε τις βελόνες για να πάμε μετά να περηφανευτούμε στους φίλους μας στο facebook πως μαζί με τα 2 φίμωτρα θα φοράμε και λουρί 2 χιλιομέτρων μπολιασμένοι εις διπλούν.

Παράλληλα με την ύστατη προσπάθεια συμμαζέματος του κοπαδιού λένε να ψευτοανοίξουν το λιανεμπόριο και τα σχολεια. Τα μεν με περιορισμούς που δεν μπορούν να γλιτώσουν την καταστροφή τους τα δε πιθανότατα με τεστ σε δασκάλους και παιδιά όπως μαθαίνουμε σε άλλες χώρες. Αλλά για το πρώτο αναφερθήκαμε και στην επένδυση για το cloud της amazon η οποία έχει οριστεί να ελέγχει το παγκόσμιο λιανεμπόριο στη νεα κατάσταση.
Όπως επίσης δεν μπορούσαμε και να μη μιλήσουμε για την κατάσταση στο Ισραήλ που πιλοτικά δοκιμάζεται ο,τι θέλουν να εφαρμόσουν για τον έλεγχο των ανθρώπων με τη χρήση της τεχνολογίας η οποία δεν έχει τους ανθρώπινους περιορισμούς.

Και κοιτώντας παλιότερα είδαμε για μια ακόμα φορά πώς η τωρινή μεταβατική κατάσταση προς μια νεα απόλυτα παγκοσμιοποιημένη ήταν προκαθορισμένη από καιρό και φυσικά δεν μπορούσε παρα να μην αφορά ένα παγκόσμιο νόμισμα, βεβαιότατα και ψηφιακό, διότι η παραγωγη του χρήματος ήταν πάντα το μέγιστο όπλο της ολοκληρωτικής ψευδοαρχής.
Και ενώ στης Άρτας για να σταθεί όρθιο το γεφύρι έπρεπε να χτιστεί η γυναίκα του πρωτομάστορα εγώ θα έλεγα στο δικό μας να χτίσουμε τον πρωτομάστορα της απάτης και να απελευθερωθούμε ολοκληρωτικά από κάθε δόλωμα του και προσκόλληση με το εγκληματικό σύστημα του.

 Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΟΠΕΡΕΤΑ ΕΝΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΓΕΦΥΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ - Άγγελος Καραγεώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου