Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

ΚΟΙΤΑ ΡΕ ..Τεράστιο το Θράσος αυτών που ετοιμάζουν «Εορτές και Πανηγύρεις» για να τιμήσουν αυτούς που χύσανε το αίμα τους

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΚΟΙΤΑ ΡΕ
Τεράστιο το Θράσος αυτών που ετοιμάζουν «Εορτές και Πανηγύρεις» για να τιμήσουν αυτούς που χύσανε το αίμα τους και πέθαναν Επαιτώντας για να ζήσουν γιατί έκαναν ένα μεγάλο λάθος που το πληρώνουμε 200 χρόνια τώρα.
 
Τους επιτρέψανε να υπάρχουν μετά την Απελευθέρωση που όπως είπε ο Μακρυγιάννης «Απελευθερωθήκαμε από τους Τούρκους και υποδουλωθήκαμε στους «Σκατόψυχους».
 
 Ναι σε αυτούς που αρμέξανε μέχρι και το τελευταίο «γρόσι» σπέρνοντας στη Ζωή νέα κλαδιά για να τους αντικαταστήσουν μην τυχόν και κάποια στιγμή τους πάρει ο Διάολος και τους σηκώσει από τα ψεύτικα Βιβλία που τους είχαν ονομάσει Αγωνιστές-Απελευθερωτές ενώ δημιουργούσαν το Νέο Καθεστώς της Εξάρτησης στους Διάδοχους Εξουσιαστές εξασφαλίζοντας για τον εαυτό τους το μερίδιο της λείας που όλοι οι Προδότες απολάμβαναν πάντα και εξακολουθούν να απολαμβάνουν σε βάρος του Λαού, που με χίλιους τρόπους έχουν καταφέρει να αποκοιμίζουν και να τον κάνουν να ζεί συνεχώς με την Ελπίδα μιάς καλύτερης, μιάς Ανθρώπινης Ζωής που συνεχώς έρχεται και που ποτέ δεν έχει αξιωθεί να την δεί! 
 
Σήμερα λοιπόν όλοι αυτοί απόγονοι των Κοτζαμπάσηδων του τότε είτε σε Φυσική διαδοχή, γιατί έχουμε και από δαύτους είτε με την προσχώρηση και αποδοχή «Νέων» για ενίσχυση των Δυνάμεών τους εορτάζουν στη Μνήμη των «κορόιδων» που τους υβρίζουν όχι μόνον με τη στάση και συμπεριφορά τους αλλά και ξεστομίζοντας λέξεις που δείχνουν το δηλητήριο που έχουν στην Ψυχή τους, αν έχουν Ψυχή.
 
Αυτοί οι απόγονοι, τι ντροπή μας να τους χαρακτηρίζουμε σαν τέτοιους, αλλά πώς να τους πεις αφού υπάρχουν ακόμα και, δυστυχώς, ζούν ακόμα ανάμεσά μας, ετοιμάζονται και ετοιμάζουν τις τουαλέτες των Κυριών που θα κοσμούν τον Οχετό στον οποίο θα βρίσκονται όλοι μαζί, αυστηρά μακρυά από το βρωμερό αυτό «Πόπολο» που θα έχουν φροντίσει να κλειδώσουν και να ασφαλίσουν στη Φυλακή του για να μην ταράξει τις «ΠΑΝΗΓΎΡΕΙΣ» τους.
 
 Ειδικά τώρα που έχουμε γυρίσει πίσω στη ΣΚΛΑΒΙΑ η κάθε φωνή που θα μπορούσε να ταράξει την «σιωπή των αμνών» θα ήταν μια βδελυρή πράξη. Για σκεφθείτε να φώναζε το «ΠΟΠΟΛΟ» κάποια συνθήματα όπως ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ-ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ……..
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!!!
 
Αθήνα 24-3-2021
Αντώνης Παπαντωνίου
Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.)-Νομικός
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου