Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Ν.Ιωνίας : Παραλαβή Μ.Α.Π. και ολοκλήρωση διαγωνισμού για Ιατρικές εξετάσεις

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Ν.Ιωνίας σας ενημερώνει: 
 
Α) Μετά το πέρας του διαγωνισμού για τα Μ.Α.Π έτους 2021 έγινε παραλαβή της προμήθειας και έχει αρχίσει η διανομή στους δικαιούχους. Για το χρόνο, το τόπο και την παραλαβή των ΜΑΠ θα υπάρχει ενημέρωση από την αρμόδια υπηρεσία.
 
Β) Μετά από επίμονες προσπάθειες του συλλόγου μας ολοκληρώθηκε και ο διαγωνισμός για τις ιατρικές εξετάσεις σε δικαιούχους εργαζομένους. Ανάδοχος είναι το διαγνωστικό κέντρο Ιατρική Πίστη οδό Κρήτης 72, απέναντι από το δημοτικό σχολείο των Αγίων Αναργύρων, όπου θα γίνονται οι εξετάσεις. Οι υπηρεσίες θα ενημερώνουν τους δικαιούχους για την ημέρα της εξέτασής τους, ώστε τμηματικά να γίνουν οι προβλεπόμενες εξετάσεις.
 
Καλούμε όλους τους δικαιούχους συναδέλφους εργαζομένους να κάνουν τις εξετάσεις τους, οι οποίες είναι απαραίτητες για την πορεία της υγείας τους και για τις οποίες ενημερώνεται ο γιατρός εργασίας.
Ο Σύλλογός μας έχοντας στις προτεραιότητές του την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων έχει υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του. Στο χέρι μας είναι να γίνουν πράξεις φορώντας τα μέσα ατομικής προστασίας στην εργασία και κάνοντας τις προβλεπόμενες εξετάσεις.
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ               
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΒΑΖΟΥΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου