Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ :H ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ & ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

 Δεν δινει λογαριασμό....Ποσες αναθέσεις εχει κανει σε ποιους εργολάβους και τι ποσα εριξε..

Η τακτική της είναι Σωρεία απ ευθείας αναθέσεις ..Παρακάμπτει Διαγωνιστικές διαδικασίες αναιτιολόγητα ..

Διακατέχεται από ΑΚΡΑΤΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ Αντιδημοκρατικές πρακτικές με την μη χορήγηση στοιχείων για αναθέσεις και πρακτικά .Ο Δήμος θεωρεί ότι είναι λάφυρο της η προικα της και κατασπαταλά το Δημόσιο χρήμα 

.Ξεπούλησε δικαιωματα του Δήμου για την διαχείριση των σκουπιδιών στο έκτρωμα ΦΟΣΔΑ. Ακύρωσε το εργοστάσιο σκουπιδιών μαζί με την Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα και δίνουν σε Εργολαβικά Συμφέροντα δεκάδες εκατομμύρια. Καβάλησε την εξουσία και νομίζει ότι ανέβηκε σε άλογο τρέχοντας με αυτό και οπου τη βγάλει..

 Εβδομήντα δύο εκατομμύρια ευρώ θα κοστίσει με την νεα τους μελέτη απο 25 το εργοστάσιο Διαχείρισης σκουπιδιών που θα το δώσουν σε Εργολάβο για 20 χρόνια και βλέπουμε.. Επιλέγουν τις απευθείας αναθέσεις σε ιδιώτες-εργολάβους όταν πλέον έχουν επάρκεια σε προσωπικό και μηχανολογικό εξοπλισμό και εχουν πετάξει το νεο στόλο στον Βιολογικό σταθμό ..

 Διακόσιοι εργαζόμενοι τους εχει σε γραφεία αντι να βγάλει βάρδιες και κατασπαταλά το Δημοτικό χρήμα δίνοντας το σε εργολαβικά συμφέροντα.. Το μονο που κάνει είναι συλλογές οχημάτων αναθέσεων και ρούχων εμφάνισης.

 Η Δήμαρχος Κέρκυρας κ.Σπυριδούλα Υδραίου είναι πρώτη στην κολεξιόν και στις απ ευθείας αναθέσεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου