Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Μη καταβολή Δώρου Πάσχα στους εργαζομένους των Δήμων - Η αντίδραση του Προέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνεται ο Nikos Trakas, γένι και κοντινό πλάνο


Παραμονές της Εβδομάδας των Παθών και η Κυβέρνηση επεφύλαξε άλλη μια «θλιβερή» έκπληξη για τους εργαζόμενους των Δήμων.
Ως ανταμοιβή για τις υπηρεσίες πρώτης γραμμής τόσο στην κοινωνική μεριμνα και φροντίδα ,όσο και στην καθημερινή υγιεινή των πόλεων ,τους εξαίρεσε απο την έκτακτη οικονομική ενίσχυση που έλαβαν (και δικαίως ) εργαζόμενοι( εκτος των υγειονομικών) και άλλων κλάδων και φορέων του δημόσιου τομέα.
Η αδικαιολόγητη αυτή εξαίρεση απο την έκτακτη χορήγηση δώρου,δείχνει για μια ακόμη φορά την αναλγησία και την απαξίωση του Πρωθυπουργού και των αρμοδίων Υπουργών του,για τον πιο ματοβαμμένο κλάδο του ελληνικού δημόσιου τομέα.
Παραμονές του Πάσχα «μένουμε χωρις δώρο»
αλλά βρισκόμαστε στους δρόμους για την προστασία της δημόσιας υγείας και την εξυπηρέτηση των πολιτών.
Η δική τους αναγνώριση είναι το πιο μεγάλο ηθικό δώρο που εισπράτουμε καθημερινά και καμία Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου δεν μπορεί να μας τη στερήσει!


1 σχόλιο:

  1. Κι εσυ κυριε προεδρε τη κάνετε για αυτό? Εσείς θα έπρεπε να βάλετε τελος σε ολα αυτα αλλα σας βολεύει αυτό γιατι εσυ τα παίρνετε κάτω από το τραπέζι ενώ άλλοι βαζουν τη ζωή τους και της οικογένειες τους σε κίνδυνο ντροπή σας που θέλετε να λέγεστε και άνθρωπος μαλων δεν δουλέψτε ποτέ αλλα δεν θέλετε έτσι θελει να μην βγει κανείς και να μηνουν ολα τα σκουπίδια κατω να σας κανουν παρεα. Κανενα ίχνος ντροπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή