Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Σκοτώθηκε οδοκαθαριστής σε τροχαίο - Μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ ο ένας εκ των ατόμων του τροχαίου

 
Μαύρη μέρα ξημέρωσε για τον Δήμο Αχαρνών καθώς ένας οδοκαθαριστής που πάλευε για το μεροκάματα έχασε την ζωή του όταν ενεπλάκη χωρίς να το θέλει σε τροχαίο. Ήταν λίγο μετά τις 7 όταν στην συμβολή των οδών Αγ. Κων/νου και Δημοσθένους δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με το ένα να παρασύρει τον άτυχο άντρα που εκείνη την ώρα καθάριζε το πεζοδρόμιο με το καροτσάκι του. Ο εργαζόμενος του τομέα Καθαριότητας βρήκε τραγικό θάνατο βυθίζοντας στο πένθος τους συναδέλφους του αλλά και την τοπική κοινωνία για τον τόσο άδοξο χαμό του.
Μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο
Ήταν λίγο μετά τις 7 σήμερα το πρωί, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος Μάικλ Ντίξον, συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ, το οποίο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα, τον υπάλληλο καθαριότητας του δήμου Αχαρνών. Ο αμερικανός πλέι μέικερ της ΑΕΚ, οδηγούσε στην περιοχή του Μενιδίου, όταν στη διασταύρωση με την Αγίου Κωνσταντίνου και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ, το οποίο οδηγούσε μια 47χρονη γυναίκα. Η οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, το οποίο παρέσυρε και σκότωσε τον 64χρονο υπάλληλο Ανδρέα Μαβίδη. 
Ο άτυχος άνδρας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Θριάσειο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο παίκτης του «Δικεφάλου» και η οδηγός του δεύτερου οχήματος, οδηγήθηκαν στην Τροχαία Νέας Ιωνίας, προκειμένου να δώσουν κατάθεση ενώ σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία
πηγή http://www.acharnorama.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου