Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Κέρκυρα : Αυτή είναι η Διαχείριση Σκουπιδιών της Περιφέρειας Ιονιων Νησων και της Κυβέρνησης

 

 Επειδή το ΤΕΜΠΛΟΝΙ το κατέστρεψαν τωρα στήνουν σε γειτονιές ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ!!! ετσι τους ονόμασαν για να ξεγελάσουν τους Κατοίκους της Κέρκυρας…Η ΜΠΟΧΑ θα πλησιάζει τα σπίτια των Κατοίκων χωρις προδιαγραφές..

Δειτε εδω ενα ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ στα Δανίλια για να καταλάβετε οτι αλλος ενας χωρος Χωματερής στήθηκε για να τα κονομήσουν Εργολάβοι και ολα τα κυκλώματα που τρέφονται χρονια τωρα απο τα σκουπίδια..Η Περιφέρεια Ιονιων Νησων η κ Κράτσα  κ Υδραίου ο κ Λέσσης  ακολουθούν την Πολιτική της (ΝΔ) Κυβέρνησης και βαπτίζουν  σταθμούς μεταφόρτωσης στήνοντας  Χωματερές σε ολη την Κέρκυρα.

 

Τα εγκλήματα μετα το Τεμπλόνι προσπαθούν να τα κάνουν μπροστά και κοντα απο τις πόρτες και τις αυλές των σπιτιων των Κερκυραίων..

Ηδη ειχαμε αντιδράσεις ..Την Παρασκευή  24/09/2021 συγκεντρώθηκαν πολίτες απο τα Δανίλια  στο προαύλιο χώρο της Νομαρχίας και διαμαρτυρήθηκαν για τον  παράνομο ΣΜΑ (Σταθμός Μεταφόρτωση Σκουπιδιών) που λειτουργεί στο Δήμο Κερκυραίων και  συγκεκριμένα στη περιοχή Κυρα Χρυσικου Δανιλια.

Οι φορείς της πρωτοβουλίας επισημαίνουν: Είναι ένα σοβαρό  θέμα   σήμερα είναι έξω από το σπίτι μας  αυριο θα είναι έξω από τα δικα σας !!! Πρέπει να καταλάβουν οι Αρμόδιες αρχές ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν πρέπει να γίνονται αποδέκτες απο κανένα Κερκυραίο !!!!

Τα ιδια και στο Δημο Νοτιας Κέρκυρας..Τα ιδια σε ολη την Ελλάδα..

Οι σταθμοί Μεταφόρτωσης επρεπε να ειχαν

  • Σταθερές πρέσσες μεγάλης δυναμικότητας 50-1500 tn/ημέρα με αυτόματα συστήματα παρακολούθησης και λειτουργίας
  • Ημιρυμουλκούμενα οχήματα χωρητικότητας 40-60 m3, άνω φόρτωσης μέσω ράμπας ή ειδικής μεταφορικής ταινίας
  • Ημιρυμουλκούμενα οχήματα χωρητικότητας 40-50 m3, οπίσθιας φόρτωσης μέσω ειδικής μεταφορικής ταινίας ή με απ’ ευθείας εκκένωση δορυφορικών οχημάτων σε αυτά
  • Απορριμματοδέκτες με συμπίεση 20-24 m3 μέσω ράμπας ή ειδικής μεταφορικής ταινίας.
  • Βλέπεται τετεοιες κατασκευες η ΜΙΝΙ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ για να τα κονομάνε καποιοι??

Τα εγκλήματα συνεχίζονται και ενω υπάρχουν σύγχρονες λύσεις για να λειτουργεί το ΚΥΚΛΩΜΑ που ρουφάει απο τους Δημους και το Κρατος αφηνουν την κατάσταση σε αυτα τα χαλια με αστείες δικαιολογίες χρόνια τωρα..

https://amazonios.net/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου