Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Εργάτης τραυματίστηκε πέφτοντας από ακατάλληλο απορριμματοφόρο του Δήμου

 

Νέα αποχή από την εργασία τους, μέχρι νεοτέρας αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Δήμου Ζακύνθου, μετά και τον τραυματισμό συναδέλφου τους, καταγγέλλοντας την Διεύθυνση Καθαριότητας και την δημοτική αρχή, ότι παρά τις υποσχέσεις, συνεχίζει να τους υποχρεώνει να εργάζονται με επικίνδυνα αυτοκίνητα.

Ο εργαζόμενος έπεσε από το απορριμματοφόρο, όταν επιχείρησε να ανέβει στο σκαλοπάτι στάσης στην μπουκαπόρτα. Όμως η πόρτα άνοιξε, καθώς δεν είχε πύρο ασφαλείας, με αποτέλεσμα ο εργάτης να πέσει στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Αμέσως διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ζακύνθου για να εξεταστεί.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το ατύχημα επαναφέρει με τον πιο εμφατικό τρόπο, το θέμα που αποκάλυψε η ΕΡΤ Ζακύνθου για τις άσχημες συνθήκες και την επικινδυνότητα των οχημάτων με τα οποία καλούνται να κάνουν την αποκομιδή των σκουπιδιών οι εργαζόμενοι.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το συγκεκριμένο όχημα, όπως και πολλά άλλα του Δήμου Ζακύνθου, παραμένουν σε πάρα πολύ κακή κατάσταση. Εκτός από την πίσω πόρτα η οποία δεν έχει πύρο ασφαλείας, που είναι τσακισμένη με λαμαρίνες να εξέχουν και άπλυτη για μήνες, έχει παντελώς ακατάλληλα και φθαρμένα ελαστικά, ραγισμένο παρ μπριζ και αρκετές βλάβες.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Το όχημα ελέγχεται από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου, καθώς το ατύχημα έγινε σε χώρο ευθύνης του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο εργαζόμενος έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

https://www.ertnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου