Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 
 
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ καταγγέλλει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την συντονισμένη εγκληματική δράση νεοναζιστικών ομάδων ενάντια σε συνδικαλιστές αριστερές οργανώσεις, σπουδαστές και αντιφασιστικά κινήματα..
 Στα σχολεία της Δυτικής Θεσσαλονίκης οι ακροδεξιοί προχώρησαν σε πογκρόμ ενάντια σε φοιτητικούς συλλόγους και αντιφασίστες που διαδήλωναν ειρηνικά.
 Χθες Κυριακή ακροδεξιοί πραγματοποίησαν επίθεση σε μέλη της Κ.Ν.Ε. και του Κ.Κ.Ε. με χοντρές αλυσίδες τραυματίζοντας τρία άτομα.
 Χθες Κυριακή επίσης στην πλατεία του Ηρακλείου Αττικής χτύπησαν με τη μορφή τάγματος εφόδου μέλη και φίλους του ΚΕΕΡΦΑ, καθώς και παρευρισκόμενους σε αντιφασιστική εκδήλωση αποτέλεσμα να τραυματισθούν τέσσαρα άτομα.
Σχεδόν ένα χρόνο μετά τη καταδίκη της νεοναζιστικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής επιβεβαιώθηκε δυστυχώς ότι οι ακροδεξιές και φασιστικές ιδέες εξακολουθούν να δηλητηριάζουν τις συνειδήσεις ιδιαίτερα της νέας γενιάς 
.Ένα χρόνο μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής έχουμε την υποχρέωση να φράξουμε το δρόμο του φασισμού .Οι φασιστικές πρακτικές δεν έχουν χώρο πουθενά.
 Γνωρίζουμε καλά τη σημαίνει φασισμός,
 Σημαίνει στέρηση συλλογικής ελευθερίας, άδικοι πόλεμοι και εκμετάλλευση. 
Σημάνει μίσος για το διαφορικό ,ξενοφοβία ,ρατσισμό.
 Σημαίνει επιθέσεις σε συνδικαλιστές ,εργαζόμενους, μετανάστες ,αντιφασίστες, κόμματα. κινήματα και συλλογικότητες που αγωνίζονται για τα δικαιώματα τους.
 Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να βάλουν φραγμούς στις φασιστικές αντιλήψεις.
 
ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ
 
ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ
 
Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
 
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου