Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Δήμος Καλλιθέας:Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι του Δήμου

 

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι του Δήμου Καλλιθέας. Πορεία στους δρόμους της Καλλιθέας πραγματοποίησαν σήμερα οι εργαζόμενοι του Δήμου απαιτώντας κυρίως τη πρόσληψη μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υποστελεχωμένες δομές του Δήμου και άμεσα στους παιδικούς σταθμούς της, οι οποίοι λειτουργούν με τεράστια έλλειψη προσωπικού έναντι των παιδιών που φιλοξενούν.

Είδη οι σταθμοί του Δήμου Καλλιθέας έχουν 200 περίπου παιδιά περισσότερο των δυνατοτήτων τους ενώ υπάρχει έλλειψη τουλάχιστον 27 εκπαιδευτικών. Οι εργαζόμενοι καλούν την διοίκηση του Δήμου να δώσει λύση στο πρόβλημα ΑΜΕΣΑ για να υπάρχει η απαραίτητη ασφάλεια για την εξυπηρέτηση των παιδιών. 

Οι  εργαζόμενοι διεκδικούν να μπορούν να εντάσσονται στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου ΟΛΑ τα παιδιά που κάνουν τις σχετικές αιτήσεις και απαιτούν την εφαρμογή του νόμου σε σχέση με τη δυναμικότητα των σταθμών και την αναλογία των εκπαιδευτικών. 

Τέλος οι εργαζόμενοι του Δήμου κάλεσαν όλους τους εργαζόμενους και τους πολίτες να στηρίξουν την παρέμβασή τους στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Οκτώβρη το βράδυ  στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Ματζαγριωτάκη 76 στην Καλλιθέα.

 Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "LOVEDSRETER OTOFSI ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕΙ ÎΙΑ: Ασφαλή και Ποιοτική Εκπαίδευση Μαζικές Προσλήψεις Προσωπικού στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμου Καλλιθέας"

https://metaota.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου